010 226 16 60 info@your-care.nl

Begeleid en beschermd wonen

Wonen met zorg is bedoeld voor mensen die (nog) niet helemaal zelfstandig kunnen wonen en functioneren in de samenleving. Wij bieden de tussenoplossing: zelfstandig wonen, maar met 24-uurs begeleiding om alle zaken in goede banen te leiden. Door onze directe betrokkenheid kunnen wij eventuele problemen snel signaleren en zijn we in staat hier direct op in te spelen.

Uiteraard wordt bij het wonen met zorg rekening gehouden met de vaardigheden, de wensen en de behoeften van de cliënt om de woonvorm zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens het verblijf in deze woonvorm leert de cliënt de vaardigheden die nodig zijn om volledig zelfstandig te kunnen leven en goed te kunnen functioneren in de samenleving. Deze woonvorm wordt veelal gebruikt als overgangsvorm naar een volledig zelfstandige leefomgeving. Want dat is ons doel: zo veel mogelijk cliënten ondersteunen en begeleiding in hun weg naar een volledig zelfstandige leefvorm.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat er snel een afspraak ingepland kan worden, om samen uw situatie te inventariseren en u zo juist mogelijk te adviseren over uw aanvraag.

010 226 16 60

Bel voor meer informatie

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor je vragen/opmerkingen