010 226 16 60 info@your-care.nl

Dagbesteding

Een goed dagritme geeft rust.

Een goed dagritme geeft rust. Wij helpen onze cliënten met deelname aan dagbesteding. Hoe deze dagbesteding wordt ingedeeld en welke activiteiten hiervoor worden ondernomen, is volledig afhankelijk van de wensen, behoefte en vaardigheden van de cliënt. Samen met een van de WMO adviseurs of indicatiestellers vanuit het CIZ, word gekeken of u in aanmerking komt voor dagbesteding. Zo ja, word er gekeken tot hoeverre u kunt deelnemen aan activiteiten en of u daar vervoer bij nodig zult hebben. Bij Your Care beschikken we over een groot aanbod aan activiteiten zowel op ons eigen locatie als buiten locaties waar door de cliënt gebruik van kan worden gemaakt. Zo worden de cliënten in groepen verdeeld waarbij zowel arbeidsmatig als niet arbeidsmatige activiteiten gedaan kunnen worden. Wij beschikken d.m.v. samenwerking over een sportzaal en hebben eveneens ruimte voor bepaalde kookactiviteiten en dergelijke. Dezen bevinden zich allemaal op loopafstand. Daarnaast beschikken wij uiteraard op onze eigen locatie de ruimte en alle benodigdheden voor activiteiten.

Voor iedere cliënt proberen we een zo passend mogelijke dagbesteding te vinden. Ook dit is onderdeel van ons doel om iedere cliënt zorg op maat te leveren. Vanwege de multiculturele achtergronden die bij Your Care aanwezig zijn, kan zelfs daar rekening mee worden gehouden in de activiteiten die voor de cliënt worden bepaald. De dagbesteding waar onze specialisten zich voor inzetten heeft als doel rust en regelmaat te creëren en hen op die manier meer controle over hun leven te geven.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat er snel een afspraak ingepland kan worden, om samen uw situatie te inventariseren en u zo juist mogelijk te adviseren over uw aanvraag.

010 226 16 60

Bel voor meer informatie

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor je vragen/opmerkingen