010 226 16 60 info@your-care.nl

Over ons

Your Care is een jong en professionele zorginstelling. Wij zijn een dynamische, kleinschalige organisatie waar persoonlijk contact met de cliënt centraal staat.

De missie van Your Care is om de cliënten, mede door onze hulp en ondersteuning, zo lang en zelfstandig mogelijk in hun eigen vertrouwde leefomgeving te laten functioneren. Your Care biedt zorg op maat en weet de juiste partijen in te schakelen wanneer extra zorg nodig is. Wij willen de cliënten echter niet afhankelijk maken van onze zorg. We willen richting geven aan hun leven om op die manier hun zelfredzaamheid te bevorderen.

ONS TEAM

Het team van Your Care bestaat momenteel uit ongeveer twintig vakkundige medewerkers. Deze specialisten zijn enthousiast, ambitieus en hebben jarenlange praktijkervaring in zowel huishoudelijke verzorging als begeleiding, dagbesteding, persoonlijke verzorging en verpleging. Zij spelen tijdens het hulp verlenen een actieve rol in de thuissituatie van de cliënt. Hierdoor zijn ze in staat tijdig signalen op te vangen als er hulp nodig is.

Binnen ons kleine, maar hechte team staat de privacy en het welzijn van de cliënt centraal. Al onze medewerkers hebben hetzelfde doel voor ogen: cliënten ondersteunen om de regie over hun eigen leven te voeren.

We willen als organisatie groeien, maar niet ten koste van de kwaliteit. Die moet gewaarborgd blijven. Daarom zijn we continu bezig om de kwaliteit van onze zorg verder te ontwikkelen. In de toekomst hopen we ons team van specialisten dan ook verder uit te breiden door samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere instellingen. Daarnaast staan we altijd open voor vragen, opmerkingen of ondersteuning.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op zodat er snel een afspraak ingepland kan worden, om samen uw situatie te inventariseren en u zo juist mogelijk te adviseren over uw aanvraag.

010 226 16 60

Bel voor meer informatie

Contactformulier

Vul het contactformulier in voor je vragen/opmerkingen